Kinderfeestjes

Hoe leuk is het om met je kinderfeestje cupcakes, koekjes of een mini cake te versieren geheel naar eigen wens! 


 
Kinderfeestje cupcakes decoreren € 120,00 voor 6 kinderen

Tijdens dit feestje leert uw kind en zijn/haar vriendjes cupcakes versieren. Een leuke bezigheid dat ieder kind leuk vindt. Ze gaan 6 cupcakes versieren met fondant. Ook is er limonade en wat lekkers om het feest compleet te maken. Dit feestje duurt ongeveer 2 uur. Minimale leeftijd is 5 jaar. 

Kinderfeestje koekjes versieren
€ 120,00  voor 6 kinderen


Tijdens dit feestjes gaan de kinderen heerlijke koekjes in leuke vormen versieren met fondant. Elk kind krijgt zijn eigen koekjes en samen gaan we de koekjes omtoveren tot leuke en lekkere kunstwerken. We gebruiken hiervoor allerlei technieken en materialen. Wij zorgen voor drinken en lekkers. Dit feestje duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 


 
Kinderfeestje mini dripcake maken € 130,00 voor 6 kinderen

Wie wil dit nou niet? Ieder kind krijgt een eigen taart om te vullen, afsmeren, drippen en te versieren. Dat doen we met creme, waarbij de kinderen zelf de smaak en kleur kunnen kiezen.  Natuurlijk neemt iedereen na afloop zijn eigen taartje mee naar huis. Dit feestje is inclucief drinken en lekkers. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en is vanaf 10 jaar.